| |
dodano: 2008-09-18 14:54 Polacy są świetnymi kucharzami
Polscy kucharze, czerpiący ze światowych wzorów, liczą się w świecie - tak twierdzi Labarre, który przyszedł do studia Radia Merkury, żeby mówić nie tylko o francuskich wzorcach w polskiej kuchni, ale również... o promowaniu polskich przysmaków za granicą. Dodajmy - w lokalach na wysokim poziomie.
(foto: Tomasz Jędraszczak, Radio Merkury) |
|
Słuchaj teraz: (kliknij i chwilę poczekaj)
• | Michel Labarre - francuski kucharz i doradca kulinarny, mówił w Babim Lecie nie tylko o swojej rodzimej sztuce przygotowywania potraw, ale również - o promowaniu polskich przysmaków:   | Pobierz plik | Odtwórz plik:    
|
UWAGA: Jedynym dysponentem praw autorskich do materiałów zamieszczonych w serwisie internetowym Radia Merkury jest Radio Merkury S.A. Wykorzystanie tekstów, zdjęć, ilustracji, materiałów dźwiękowych, materiałów filmowych w całości lub we fragmencie w jakikolwiek sposób wykraczający poza indywidualne zapoznanie się z nimi, wymaga każdorazowej pisemnej zgody redakcji.
|